078-6451095 info@ardio.nl

* * * * *

XESAR EVVA

De veelzijdige beveiliging voor professioneel gebruik.
Ontwikkeld tot in de kleinste details.

Waarom Xesar van EVVA?

Xesar is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem is ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk en biedt ondernemingen een groot aantal producten en toepassingsmogelijkheden, net als een mooi tijdloos ontwerp. De eenvoudige montage, de gratis Xesar-software en de unieke EVVA-KeyCredits zijn maar een paar van de talloze Xesar-voordelen.

TOEPASSINGEN XESAR

Xesar is het veelzijdige elektronische sluitsysteem van EVVA vanuit een eigen innovatie. Complexe taken worden door Xesar eenvoudig, veilig en individueel opgelost. De eenvoudige montage, de gratis Xesar-software en de unieke EVVA-KeyCredits zijn maar een paar van de talloze Xesar-voordelen. Ideaal voor fabrieken, overheden, scholen en bedrijven die de voorkeur geven aan een gesloten systeem met eigen IT-infrastructuur.

De Xesar-voordelen op een rijtje:

  • Voordelige instap voor bedrijven
  • Geen dure software
  • Veelzijdig productassortiment
  • Innovatief design
  • Flexibele en eenvoudige montage ter plaatse
  • Kwaliteit uit Oostenrijk

Elektrische en automatische deuropeners EVVA

Download de documentatie over EVVA Xesar
Download de documentatie over het hele EVVA toegangscontrole pakket

Xesar-identificatiemedia

Kaart, sleutelhanger of combisleutel.

De Xesar-toegangscomponenten

De Xesar software

Net zo eenvoudig als het Xesar-sluitsysteem is ook de Xesar-software. Deze bestaat uit de Xesar- pc-software en de Xesar-tablet. Een groot aantal intelligente eigenschappen zorgt voor een gemakkelijk dagelijks beheer. De Xesar-software levert alles wat een modern sluitsysteem nodig heeft: beheer van deuren en gebruikers, tijdgestuurde openingen en een waterdichte controle van gebeurtenissen.

De Xesar-deurkruk

De Xesar-deurkruk is optimaal geschikt voor binnengebruik. Dankzij de ruime keuze aan deurkrukken en oppervlakken is er voor iedere situatie een geschikte variant. De montage kan ter plaatse snel worden uitgevoerd: gewoon vastschroeven en klaar.

De Xesar-cilinder

De Xesar-cilinder voor binnen- en buitengebruik is voorzien van alle essentiële veiligheidskenmerken. Het modulaire systeem van de Xesar-cilinder maakt het mogelijk om de lengte ter plaatse aan te passen en vereenvoudigt de planning.

De Xesar-beslag

Het bijzondere aan het Xesar-beslag is het slanke, strakke design en de geïntegreerde leeseenheid. Het is geschikt voor diverse toepassingen, bv. bij massieve deuren of deuren met een buisframe, bij paniekstangen of branddeuren.

De Xesar-wandlezer

De Xesar-wandlezer is uitgevoerd met een hoogwaardig glasfront en is binnen en buiten bruikbaar, alsook bij liften, schuif- of draaideuren. Wanneer hij is voorzien van de updater-besturing, dan houdt hij het systeem via het virtuele netwerk veilig en up-to-date.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte?

Klanten vertellen

Wij zijn een kleine VVE van 6 appartementen in de provincie Zeeland.
Om voor de bewoners het in- en uitgaan met rolstoel/rollator van het trappenhuis met lift zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we contact gezocht met Ardio.

Na een bezoek van Ardio hebben we samen gekeken naar de beste oplossing voor ons ‘probleem’.
Snel daarna hebben we een Ardio draaideuraandrijving met impulsgevers (sleutelschakelaar, elleboogschakelaar en handzenders) laten plaatsen.

De coördinatie van de werkzaamheden tussen aannemer (aanpassen pui), elektricien (bekabeling) en aanbrengen draaideuraandrijving hebben we overgelaten aan Ardio. E.e.a. is perfect verlopen. Nu de automatische draaideuraandrijving enkele weken in gebruik is kunnen we constateren dat we erg tevreden zijn en hopen we er lange tijd plezier van te hebben.

A. Willemse VVE Oranjeplein - Oost Souburg

Ons bedrijf is bezig aan de renovatie van het ADRZ ziekenhuis in Vlissingen. De mannen van Ardio hebben ons keurig geholpen tijdens de renovatie van het OK-complex, waar ze buitenom de werktijden van de OK, nieuwe deurautomaten op bestaande deuren hebben geplaatst. Afspraak is afspraak bij Ardio en dat past naadloos op onze manier van werken. Ook in de volgende fase hopen we weer van hun diensten gebruik te kunnen maken.

G.J. Dronkers Bouwgroep Peters

In opdracht voor de Rabobank te Krimpen aan den IJssel, hebben wij Ardio in de arm genomen om de toegangsdeur naar de pinautomaat elektrisch te maken. Het was prettig samenwerken, en zullen in de toekomst graag nog eens gebruik maken van de service van Ardio!

A. Heuvelman Roest en Heuvelman Elektrotechniek

Wij werken zeer prettig samen met de firma Ardio.
Men heeft kennis van zaken en werken kordaat.

H. van Moorsel RM Glas

Wij hebben goede ervaringen met Ardio.
De opvolging gebeurt vlekkeloos.Onlangs hadden wij advies nodig toen de stroom er langere tijd af was, hoe wij dat moesten regelen met de automatische deuren. We kregen duidelijke uitleg hierover. Onze ervaring tot nu toe met de medewerkers van Ardio is dat ze meedenken met de klant. Ook als iets niet helemaal loopt zoals gepland of bedoeld, wordt oplossingsgericht (mee)gedacht. De betrouwbaarheid spreekt ons aan.

A. in 't Veld Visser&Visser

Voor de verbouwing van verzorgingstehuis de Westhoek te Zevenbergen is Aannemer de Heer een samenwerking aangegaan met Ardio. Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering niets anders dan lof over de manier van werken van Ardio.
Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

J. de Heer Aannemer de Heer

Wij werken samen met Ardio op het gebied automatische deuren en toegangscontrole.
Belangrijkste redenen voor deze samenwerking zijn de korte lijnen, zeer klantgericht, sterk in terugkoppelen en een goede prijsstelling!!

Zeer prettig relatie om mee samen te werken en de klant tevreden te stellen.

G.J. van Wingerden Elektroservice Holland B.V.

Met het project 'Eurojust' hadden we een prima samenwerking.
Er wordt gewerkt met korte lijnen, snelle oplossingen en een prima service.
Kortom: zeer klant gericht!

L. Klomp MHB B.V.

 

Ardio,
Jong, maar ervaren, klein maar groots!
Een ervaren en vriendelijk team staat altijd klaar als partner voor automatische deuren en toegangscontrole.

Simon Oosse Port of Business

Stickerwinkel levert alles op het gebied van stickers. Voor diverse producten van Ardio heeft Stickerwinkel stickers geproduceerd. Bijvoorbeeld dubbelzijdige raamstickers in de vorm van pijlen waarmee de opening van de deur wordt aangeduid, maar ook keuringsstickers voor de aandrijvingen van automatische deuren. Bijna maandelijks vindt er een samenwerking plaats. De contacten zijn kort en duidelijk waardoor we snel en correct kunnen handelen. Een perfecte samenwerking!

Stickerwinkel.com Leverancier