078-6451095 info@ardio.nl

* * * * *

XESAR EVVA

De veelzijdige beveiliging voor professioneel gebruik.
Ontwikkeld tot in de kleinste details.

Waarom Xesar van EVVA?

Xesar is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem is ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk en biedt ondernemingen een groot aantal producten en toepassingsmogelijkheden, net als een mooi tijdloos ontwerp. De eenvoudige montage, de gratis Xesar-software en de unieke EVVA-KeyCredits zijn maar een paar van de talloze Xesar-voordelen.

TOEPASSINGEN XESAR

Xesar is het veelzijdige elektronische sluitsysteem van EVVA vanuit een eigen innovatie. Complexe taken worden door Xesar eenvoudig, veilig en individueel opgelost. De eenvoudige montage, de gratis Xesar-software en de unieke EVVA-KeyCredits zijn maar een paar van de talloze Xesar-voordelen. Ideaal voor fabrieken, overheden, scholen en bedrijven die de voorkeur geven aan een gesloten systeem met eigen IT-infrastructuur.

De Xesar-voordelen op een rijtje:

  • Voordelige instap voor bedrijven
  • Geen dure software
  • Veelzijdig productassortiment
  • Innovatief design
  • Flexibele en eenvoudige montage ter plaatse
  • Kwaliteit uit Oostenrijk

Elektrische en automatische deuropeners EVVA

Download de documentatie over EVVA Xesar
Download de documentatie over het hele EVVA toegangscontrole pakket

Xesar-identificatiemedia

Kaart, sleutelhanger of combisleutel.

De Xesar-toegangscomponenten

De Xesar software

Net zo eenvoudig als het Xesar-sluitsysteem is ook de Xesar-software. Deze bestaat uit de Xesar- pc-software en de Xesar-tablet. Een groot aantal intelligente eigenschappen zorgt voor een gemakkelijk dagelijks beheer. De Xesar-software levert alles wat een modern sluitsysteem nodig heeft: beheer van deuren en gebruikers, tijdgestuurde openingen en een waterdichte controle van gebeurtenissen.

De Xesar-deurkruk

De Xesar-deurkruk is optimaal geschikt voor binnengebruik. Dankzij de ruime keuze aan deurkrukken en oppervlakken is er voor iedere situatie een geschikte variant. De montage kan ter plaatse snel worden uitgevoerd: gewoon vastschroeven en klaar.

De Xesar-cilinder

De Xesar-cilinder voor binnen- en buitengebruik is voorzien van alle essentiële veiligheidskenmerken. Het modulaire systeem van de Xesar-cilinder maakt het mogelijk om de lengte ter plaatse aan te passen en vereenvoudigt de planning.

De Xesar-beslag

Het bijzondere aan het Xesar-beslag is het slanke, strakke design en de geïntegreerde leeseenheid. Het is geschikt voor diverse toepassingen, bv. bij massieve deuren of deuren met een buisframe, bij paniekstangen of branddeuren.

De Xesar-wandlezer

De Xesar-wandlezer is uitgevoerd met een hoogwaardig glasfront en is binnen en buiten bruikbaar, alsook bij liften, schuif- of draaideuren. Wanneer hij is voorzien van de updater-besturing, dan houdt hij het systeem via het virtuele netwerk veilig en up-to-date.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte?