078-6451095 info@ardio.nl

* * * * *

Toegangscontrolesysteem

Voor toegang via kaarten, druppels, app of NFC.
Ontwikkeld tot in de kleinste details.

Xesar

Xesar combineert de hoogste veiligheid met eenvoudige bediening. Het beheer is volgens software met programmeertools.

Airkey

AirKey is een innovatief kwalitieitssysteem met een webbased beheerpakket. Uw smartphone is uw sleutel!

Toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem brengt u veel gemak, een verloren of gestolen sleutel is ineens geen probleem meer, u programmeert deze eenvoudig uit. Met het AirKey systeem kunt zelf op afstand rechten sturen naar smartphones die dan ook direct naar binnen kunnen, met de systemen van EVVA blijft u flexibel.

Toegangscontrole via app of bluetooth

Om aan uw wensen te voldoen is het belangrijk om het juiste toegangscontrolesysteem voor de juiste toepassing te kiezen zodat u ook in de toekomst verder kunt als er uitbreidingen komen of uw behoeften veranderen. Wij maken altijd een afspraak om bij u op locatie de situatie te bekijken en u het juiste advies te geven over de verschillende toegangscontrolesystemen.

Klanten vertellen

Ons bedrijf is bezig aan de renovatie van het ADRZ ziekenhuis in Vlissingen. De mannen van Ardio hebben ons keurig geholpen tijdens de renovatie van het OK-complex, waar ze buitenom de werktijden van de OK, nieuwe deurautomaten op bestaande deuren hebben geplaatst. Afspraak is afspraak bij Ardio en dat past naadloos op onze manier van werken. Ook in de volgende fase hopen we weer van hun diensten gebruik te kunnen maken.

G.J. Dronkers Bouwgroep Peters

Wij hebben goede ervaringen met Ardio.
De opvolging gebeurt vlekkeloos.Onlangs hadden wij advies nodig toen de stroom er langere tijd af was, hoe wij dat moesten regelen met de automatische deuren. We kregen duidelijke uitleg hierover. Onze ervaring tot nu toe met de medewerkers van Ardio is dat ze meedenken met de klant. Ook als iets niet helemaal loopt zoals gepland of bedoeld, wordt oplossingsgericht (mee)gedacht. De betrouwbaarheid spreekt ons aan.

A. in 't Veld Visser&Visser

Voor de verbouwing van verzorgingstehuis de Westhoek te Zevenbergen is Aannemer de Heer een samenwerking aangegaan met Ardio. Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering niets anders dan lof over de manier van werken van Ardio.
Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

J. de Heer Aannemer de Heer

Wij werken samen met Ardio op het gebied automatische deuren en toegangscontrole.
Belangrijkste redenen voor deze samenwerking zijn de korte lijnen, zeer klantgericht, sterk in terugkoppelen en een goede prijsstelling!!

Zeer prettig relatie om mee samen te werken en de klant tevreden te stellen.

G.J. van Wingerden Elektroservice Holland B.V.

Met het project 'Eurojust' hadden we een prima samenwerking.
Er wordt gewerkt met korte lijnen, snelle oplossingen en een prima service.
Kortom: zeer klant gericht!

L. Klomp MHB B.V.

 

Ardio,
Jong, maar ervaren, klein maar groots!
Een ervaren en vriendelijk team staat altijd klaar als partner voor automatische deuren en toegangscontrole.

Simon Oosse Port of Business

Stickerwinkel levert alles op het gebied van stickers. Voor diverse producten van Ardio heeft Stickerwinkel stickers geproduceerd. Bijvoorbeeld dubbelzijdige raamstickers in de vorm van pijlen waarmee de opening van de deur wordt aangeduid, maar ook keuringsstickers voor de aandrijvingen van automatische deuren. Bijna maandelijks vindt er een samenwerking plaats. De contacten zijn kort en duidelijk waardoor we snel en correct kunnen handelen. Een perfecte samenwerking!

Stickerwinkel.com Leverancier