078-6451095 info@ardio.nl

* * * * *

Schuifdeur binnen & Glazen schuifdeur

Type Civik: Krachtige aandrijving voor binnenschuifdeuren & Glazen schuifdeuren.
Ontwikkeld tot in de kleinste details.

Schuifdeur binnen

De Civik is een schuifdeuraandrijving voor binnendeuren die geruisloos, licht, eenvoudig en veelzijdig is. Deze aandrijving is toepasbaar op allerlei soorten deuren, van aluminium, hout maar ook van glas.
Schuifdeursysteem type Civik Ardio tekening
De Civik is uitgerust met een aantal functies en toebehoren die de efficiëntie en de veiligheid ervan vergroten. Dit gebeurt door de openingssnelheid van de deur aan te passen, zodat mensen die beperkt zijn in hun bewegingen of grote voorwerpen er ook makkelijk door kunnen.

De Civik is een Energy Saving aandrijving dankzij de elektronische besturingskast van de nieuwe generatie; hierdoor is het mogelijk om het verbruik zowel tijdens de werking als in stand-by te optimaliseren.

Glazen schuifdeur

De Civik is een Energy Saving aandrijving dankzij de elektronische besturingskast van de nieuwe generatie; hierdoor is het mogelijk om het verbruik zowel tijdens de werking als in stand-by te optimaliseren.

De Civik is ook leverbaar in een speciale glasuitvoering waardoor uw hardglazen deuren aan de moderne eisen, die door de binnenhuisarchitectuur worden gesteld, zullen voldoen. De hardglazen deuren geven de woon- en werkomgeving een nieuwe elegante uitstraling, laten meer licht binnen en laten de ruimten bovendien groter lijken. Met glas kunnen er allerlei soorten wanden en deuren gemaakt worden, waaronder schuifdeuren, die vooral op werkplekken met veelvuldige doorgangen voor efficiëntie en comfort zorgen.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte?

Klanten vertellen

Wij zijn een kleine VVE van 6 appartementen in de provincie Zeeland.
Om voor de bewoners het in- en uitgaan met rolstoel/rollator van het trappenhuis met lift zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we contact gezocht met Ardio.

Na een bezoek van Ardio hebben we samen gekeken naar de beste oplossing voor ons ‘probleem’.
Snel daarna hebben we een Ardio draaideuraandrijving met impulsgevers (sleutelschakelaar, elleboogschakelaar en handzenders) laten plaatsen.

De coördinatie van de werkzaamheden tussen aannemer (aanpassen pui), elektricien (bekabeling) en aanbrengen draaideuraandrijving hebben we overgelaten aan Ardio. E.e.a. is perfect verlopen. Nu de automatische draaideuraandrijving enkele weken in gebruik is kunnen we constateren dat we erg tevreden zijn en hopen we er lange tijd plezier van te hebben.

A. Willemse VVE Oranjeplein - Oost Souburg

Ons bedrijf is bezig aan de renovatie van het ADRZ ziekenhuis in Vlissingen. De mannen van Ardio hebben ons keurig geholpen tijdens de renovatie van het OK-complex, waar ze buitenom de werktijden van de OK, nieuwe deurautomaten op bestaande deuren hebben geplaatst. Afspraak is afspraak bij Ardio en dat past naadloos op onze manier van werken. Ook in de volgende fase hopen we weer van hun diensten gebruik te kunnen maken.

G.J. Dronkers Bouwgroep Peters

In opdracht voor de Rabobank te Krimpen aan den IJssel, hebben wij Ardio in de arm genomen om de toegangsdeur naar de pinautomaat elektrisch te maken. Het was prettig samenwerken, en zullen in de toekomst graag nog eens gebruik maken van de service van Ardio!

A. Heuvelman Roest en Heuvelman Elektrotechniek

Wij werken zeer prettig samen met de firma Ardio.
Men heeft kennis van zaken en werken kordaat.

H. van Moorsel RM Glas

Wij hebben goede ervaringen met Ardio.
De opvolging gebeurt vlekkeloos.Onlangs hadden wij advies nodig toen de stroom er langere tijd af was, hoe wij dat moesten regelen met de automatische deuren. We kregen duidelijke uitleg hierover. Onze ervaring tot nu toe met de medewerkers van Ardio is dat ze meedenken met de klant. Ook als iets niet helemaal loopt zoals gepland of bedoeld, wordt oplossingsgericht (mee)gedacht. De betrouwbaarheid spreekt ons aan.

A. in 't Veld Visser&Visser

Voor de verbouwing van verzorgingstehuis de Westhoek te Zevenbergen is Aannemer de Heer een samenwerking aangegaan met Ardio. Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering niets anders dan lof over de manier van werken van Ardio.
Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

J. de Heer Aannemer de Heer

Wij werken samen met Ardio op het gebied automatische deuren en toegangscontrole.
Belangrijkste redenen voor deze samenwerking zijn de korte lijnen, zeer klantgericht, sterk in terugkoppelen en een goede prijsstelling!!

Zeer prettig relatie om mee samen te werken en de klant tevreden te stellen.

G.J. van Wingerden Elektroservice Holland B.V.

Met het project 'Eurojust' hadden we een prima samenwerking.
Er wordt gewerkt met korte lijnen, snelle oplossingen en een prima service.
Kortom: zeer klant gericht!

L. Klomp MHB B.V.

 

Ardio,
Jong, maar ervaren, klein maar groots!
Een ervaren en vriendelijk team staat altijd klaar als partner voor automatische deuren en toegangscontrole.

Simon Oosse Port of Business

Stickerwinkel levert alles op het gebied van stickers. Voor diverse producten van Ardio heeft Stickerwinkel stickers geproduceerd. Bijvoorbeeld dubbelzijdige raamstickers in de vorm van pijlen waarmee de opening van de deur wordt aangeduid, maar ook keuringsstickers voor de aandrijvingen van automatische deuren. Bijna maandelijks vindt er een samenwerking plaats. De contacten zijn kort en duidelijk waardoor we snel en correct kunnen handelen. Een perfecte samenwerking!

Stickerwinkel.com Leverancier