078-6451095 info@ardio.nl

* * * * *

Hermetische schuifdeur Valor H

Krachtige aandrijving voor hermetische schuifdeuren. De Valor H is de lijn met (semi) hermetisch sluitende schuifdeuren of voor zeer zware deuren (tot 450kg). Ontwikkeld tot in de kleinste details.

Toepassingsgebieden hermitische schuifdeur type Valor H?

Valor HH biedt oplossingen die bijzonder geschikt zijn voor sectoren waarin bepaalde eigenschappen erg belangrijk zijn.Hermitische schuifdeur type Valor H

Valor HH is bijzonder geschikt voor:
– Gecontroleerde atmosferische omgevingen (ziekenhuizen, revalidatiecentra, verzorgingstehuizen, instellingen voor andersvaliden, poliklinieken, dokterspraktijken, tandartspraktijken, apotheken, sauna’s, thermale centra, gezondheids- en schoonheidsinstituten)
– Operatiekamers
– Farmaceutische en chemische industrie
– Cleanrooms
– Muziekopnamestudio’s

Valor H automatisering

Valor H is een automatisering voor hermetisch afsluitende deuren, waarbij de vleugel een gedeeltelijke afsluiting (aan 2 zijden) toestaat, met afmetingen en prestaties die op Valor L lijken, maar met een andere oplossing voor de kap, geschikt voor deze speciale toepassing. Valor HS is een automatisering die lijkt op de vorige, maar met een groter vermogen. Valor HH is een automatisering met hermetische afsluiting aan 4 zijden, waarbij de vleugel tijdens het sluiten omlaag gaat en verschuift en zo de afdichting op het omlopende kozijn indrukt.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte?

Klanten vertellen

Ons bedrijf is bezig aan de renovatie van het ADRZ ziekenhuis in Vlissingen. De mannen van Ardio hebben ons keurig geholpen tijdens de renovatie van het OK-complex, waar ze buitenom de werktijden van de OK, nieuwe deurautomaten op bestaande deuren hebben geplaatst. Afspraak is afspraak bij Ardio en dat past naadloos op onze manier van werken. Ook in de volgende fase hopen we weer van hun diensten gebruik te kunnen maken.

G.J. Dronkers Bouwgroep Peters

Wij hebben goede ervaringen met Ardio.
De opvolging gebeurt vlekkeloos.Onlangs hadden wij advies nodig toen de stroom er langere tijd af was, hoe wij dat moesten regelen met de automatische deuren. We kregen duidelijke uitleg hierover. Onze ervaring tot nu toe met de medewerkers van Ardio is dat ze meedenken met de klant. Ook als iets niet helemaal loopt zoals gepland of bedoeld, wordt oplossingsgericht (mee)gedacht. De betrouwbaarheid spreekt ons aan.

A. in 't Veld Visser&Visser

Voor de verbouwing van verzorgingstehuis de Westhoek te Zevenbergen is Aannemer de Heer een samenwerking aangegaan met Ardio. Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering niets anders dan lof over de manier van werken van Ardio.
Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

J. de Heer Aannemer de Heer

Wij werken samen met Ardio op het gebied automatische deuren en toegangscontrole.
Belangrijkste redenen voor deze samenwerking zijn de korte lijnen, zeer klantgericht, sterk in terugkoppelen en een goede prijsstelling!!

Zeer prettig relatie om mee samen te werken en de klant tevreden te stellen.

G.J. van Wingerden Elektroservice Holland B.V.

Met het project 'Eurojust' hadden we een prima samenwerking.
Er wordt gewerkt met korte lijnen, snelle oplossingen en een prima service.
Kortom: zeer klant gericht!

L. Klomp MHB B.V.

 

Ardio,
Jong, maar ervaren, klein maar groots!
Een ervaren en vriendelijk team staat altijd klaar als partner voor automatische deuren en toegangscontrole.

Simon Oosse Port of Business

Stickerwinkel levert alles op het gebied van stickers. Voor diverse producten van Ardio heeft Stickerwinkel stickers geproduceerd. Bijvoorbeeld dubbelzijdige raamstickers in de vorm van pijlen waarmee de opening van de deur wordt aangeduid, maar ook keuringsstickers voor de aandrijvingen van automatische deuren. Bijna maandelijks vindt er een samenwerking plaats. De contacten zijn kort en duidelijk waardoor we snel en correct kunnen handelen. Een perfecte samenwerking!

Stickerwinkel.com Leverancier