078-6451095 info@ardio.nl

* * * * *

Hermetische schuifdeur Valor H

Krachtige aandrijving voor hermetische schuifdeuren. De Valor H is de lijn met (semi) hermetisch sluitende schuifdeuren of voor zeer zware deuren (tot 450kg). Ontwikkeld tot in de kleinste details.

Toepassingsgebieden hermitische schuifdeur type Valor H?

Valor HH biedt oplossingen die bijzonder geschikt zijn voor sectoren waarin bepaalde eigenschappen erg belangrijk zijn.Hermitische schuifdeur type Valor H

Valor HH is bijzonder geschikt voor:
– Gecontroleerde atmosferische omgevingen (ziekenhuizen, revalidatiecentra, verzorgingstehuizen, instellingen voor andersvaliden, poliklinieken, dokterspraktijken, tandartspraktijken, apotheken, sauna’s, thermale centra, gezondheids- en schoonheidsinstituten)
– Operatiekamers
– Farmaceutische en chemische industrie
– Cleanrooms
– Muziekopnamestudio’s

Valor H automatisering

Valor H is een automatisering voor hermetisch afsluitende deuren, waarbij de vleugel een gedeeltelijke afsluiting (aan 2 zijden) toestaat, met afmetingen en prestaties die op Valor L lijken, maar met een andere oplossing voor de kap, geschikt voor deze speciale toepassing. Valor HS is een automatisering die lijkt op de vorige, maar met een groter vermogen. Valor HH is een automatisering met hermetische afsluiting aan 4 zijden, waarbij de vleugel tijdens het sluiten omlaag gaat en verschuift en zo de afdichting op het omlopende kozijn indrukt.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte?