078-6451095 info@ardio.nl
* * * * *

Draaideur automaat Type ASSA ABLOY SW200

De meest gangbare draaideur automaat. Krachtige en intelligente draaideuraandrijving. Ontwikkeld tot in de kleinste details.

Draaideur automaat SW200

De ASSA ABLOY SW200 is een ontzettend krachtige automatische draaideurSW200
De ASSA ABLOY SW200 is een elektromechanische draaideurautomaat met een verbluffende capaciteit voor de bediening van zware deuren. Dit deursysteem kan namelijk deuren aan van maar liefst 320 kilogram. Het is de idea
le keuze voor toepassingen die hoge eisen stellen aan een aangename, soepele bediening in combinatie met kracht en een hoge frequentie. Hij is bestand tegen druk van een grote massa en windbelasting, maar toch eenvoudig met de hand te openen.

Daarnaast biedt dit type een unieke openingshoek van 180S graden in toepassingen met een grendelbalk en beschikt ook over een gemakkelijk bruikbare handmatige opening als de stroom is uitgeschakeld.

Technische informatie

   Draaideur automaat Ardio vuurbestendig    Draaideur automaat Ardio Energiezuinig    Draaideur automaat Ardio EN16005    
De aandrijving is servobestuurd, wat inhoudt dat bij handmatige opening van de deur de motor ondersteuning biedt ,waardoor de deur aanvoelt als een handmatige deur. De SW200 is leverbaar in een brandwerende versie (SP SITAC-certificaat)

    Download gratis onze draaideuren-brochure:


    Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte?