078-6451095 info@ardio.nl

Draaideuraandrijving laag model PSW250

De PSW250 is de meest slanke (7cm) en zeer krachtige draaideuraandrijving

Draaideuraandrijving 7cm type SW300

De SW300 is een van de krachtigste, veiligste en meest flexibele deuraandrijvingen op de markt. Dankzij het slanke ontwerp, de geruisloze werking, de uitstekende prestaties en een groot aanbod aan accessoires voor gebruiksgemak, veiligheid en beveiliging is de SW300 de ideale keuze voor nagenoeg iedere toepassing, zoals in gezondheidsinstellingen en bedrijfspanden en openbare gebouwen.

Aantrekkelijk design en uitstekende prestaties Met een dikte van slechts 70 mm vormt de ASSA ABLOY SW300 een aantrekkelijke oplossing bij een beperkte installatieruimte, of als er esthetische eisen worden gesteld aan het deursysteem. De beperkte afmetingen van de aandrijving gaan niet ten koste van de prestaties. De SW300 is geschikt voor deuren tot 250 kg en zorgt voor een probleemloze aandrijving, ook bij luchtdrukverschillen of zware weersomstandigheden, zoals harde wind.

Technische informatie

Draaideur automaat Ardio vuurbestendigDraaideur automaat Ardio EnergiezuinigDraaideur automaat Ardio EN16005

De aandrijving is servobestuurd, wat inhoudt dat bij handmatige opening van de deur de motor ondersteuning biedt ,waardoor de deur aanvoelt als een handmatige deur. De SW300 is leverbaar in een brandwerende versie (SP SITAC-certificaat)

    Download gratis onze draaideuren-brochure:


    Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte?