078-6451095 info@ardio.nl

* * * * *

Over Ardio

Uw partner voor automatische deuropeners.
Gespecialiseerd in de verkoop, montage, service en onderhoud van automatische deuren en toegangscontrole.

R

Scherpe prijzen

U kunt van ons scherpe prijzen verwachten die altijd concurrent zullen zijn met de markt, wij willen u de beste kwaliteit bieden tegen de beste prijs

R

UITSTEKENDE SERVICE

Door onze flexibele werkwijze bieden wij u een uitstekende service, zowel in het voortraject bij het meedenken voor de beste oplossing, in het duidelijk aanbieden van de offerte, bij de montage, maar ook zeker na de oplevering zullen wij er alles aan doen om u altijd van dienst te zijn.

R

SNELLE LEVERTIJDEN

Doordat onze flexibele werkwijze en grote voorraad kunt u zeer snelle levertijden van ons verwachten.

Ons verhaal

Ardio is een jonge, groeiende onderneming, waar service, kwaliteit en flexibiliteit de sleutelwoorden zijn. Zowel ons bedrijf als ons logo staan voor een jarenlangesamenwerking waarin de klant centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, montage, service en onderhoud van automatische deuren en toegangscontrole.

Ardio is in staat alle zorgen bij u uit handen te nemen. Door onze ervaring in verkoop en installatie zijn wij in staat u vanaf het begin(behoefte) tot het eind (realisatie of uitvoering) te begeleiden. Wij volgen bijde begeleiding van het voorzien in uw behoefte de volgende stappen:

  • Adviseren Ardio staat samen met haar fabrikanten van de producten garant voor een degelijk product dat aan alle verwachtingen zal voldoen.
  • Regiseren Ardio installeert, of kiest in samenspraak met de opdrachtgever de juiste installatiepartners.
  • Dirigeren Ardio bouwt een brug tussen alle betrokken partijen endraagt zorg voor uitvoering op de juiste tijd en de juiste plaats.
  • Implementeren Ardio bouwt een brug tussen alle gekozen producten en draagt er zorg voor dat alle producten op de juiste manier gemonteerd en aangesloten worden zodat alles op een juiste manier communiceert.
  • Opleveren Ardio zorgt ervoor dat alles als één geheel, correct werkend, opgeleverd kan worden. De van Ardio staat voor Opleveren, maar kan ook voor Onderhoud staan, na het opleveren van het project stopt Ardio niet, maar biedt aan de opdrachtgever een onderhoudscontract aan, waardoor deze aan de nieuwe EU norm EN16005 kan voldoen welke een regelmatig onderhoud van minimaal 1 keer per jaar voorschrijft.

"Ardio ontzorgt"

Ardio ontneemt u alle zorgen
ProductenContact