078-6451095 info@ardio.nl
* * * * *

Airkey

Net zo dynamisch als uw behoeften.
Ontwikkeld tot in de kleinste details.

Waarom AirKey van EVVA?

AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld en geproduceerd is in Oostenrijk, biedt vooral voor ondernemingen met verschillende vestigingen de flexibele oplossing die hun dagelijkse business 24 uur per dag verlangt. Want bij AirKey wordt de sleutel via het internet verstrekt. Daarvoor is alleen een NFC-compatibele mobiele telefoon, het internet en een AirKey-cilinder nodig. De AirKey-app en de unieke EVVA-KeyCredits maken van dit intelligente sluitsysteem een gebruiksvriendelijke totaaloplossing.

De moderne arbeidswereld is uiterst dynamisch. Nieuwe vormen van werken in netwerken binnen verschillende bedrijfstakken maken een opmars. Er ontstaan steeds meer Shared Offices. Flexibiliteit en snel reageren zijn voorwaarden om succes als ondernemer te hebben. AirKey is de flexibele oplossing die filiaalhouders, aanbieders van shared offices en particulieren nodig hebben. Want bij AirKey is uw smartphone uw sleutel en dat levert veel voordelen op.

De Airkey-voordelen op een rijtje:

  • Uw smartphone als sleutel
  • Sleutels/rechten worden verstrekt via het internet
  • Gratis software als web-service
  • Modulair aan te passen cilinder
  • Kwaliteit uit Oostenrijk

Elektrische en automatische deuropeners EVVA

Download de documentatie over EVVA AirKey
Download de documentatie over het hele EVVA toegangscontrole pakket

Airkey -identificatiemedia

Kaart, sleutelhanger of combisleutel.

De Airkey -toegangscomponenten

De Airkey software

De webgebaseerde software is gratis. Met het online-systeem worden toegangsrechten toegekend of ingetrokken, sluitsystemen aangemaakt, KeyCredits ingevoerd en handelingen gecontroleerd.

De Airkey -cilinder

De Airkey-cilinder voor binnen- en buitengebruik is voorzien van alle essentiële veiligheidskenmerken. Het modulaire systeem van de Airkey-cilinder maakt het mogelijk om de lengte ter plaatse aan te passen en vereenvoudigt de planning.

De Airkey -wandlezer

De Airkey -wandlezer is uitgevoerd met een hoogwaardig glasfront en is binnen en buiten bruikbaar, alsook bij liften, schuif- of draaideuren. Wanneer hij is voorzien van de updater-besturing, dan houdt hij het systeem via het virtuele netwerk veilig en up-to-date.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte?